Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom! Deze website gebruikt alleen functionele en analytischecookies.

Liander Service

Waarom wil Liander mij via e-mail informeren?

Waarom wil Liander mij via e-mail informeren?

Wij vinden het niet meer van deze tijd om onze klanten alleen te informeren via post. Daarom willen we steeds vaker en met steeds meer klanten communiceren via e-mail. Dat is sneller, goedkoper en veel minder belastend voor het milieu dan traditionele post.

Waar geef ik toestemming voor?

U geeft ons toestemming om u per e-mail te informeren over relevante onderwerpen die te maken hebben met uw energie-aansluiting. Bij u thuis of in de directe omgeving van uw woning. Het gaat om informatie over veiligheid, onderhoud, verbetering en besparing.

Krijg ik alleen nog maar e-mail?

Nee. Het kan zijn dat u over sommige onderwerpen nog brieven ontvangt. We proberen steeds meer informatie via e-mail te versturen. Maar dat lukt nog niet meteen voor al onze brieven. We werken daar wel hard aan.

Hoelang bewaren wij uw e-mailadres?

Liander gebruikt uw e-mailadres drie jaar, gerekend vanaf het moment dat u toestemming heeft gegeven. Aan het einde van die drie jaar vragen we u of we uw gegevens mogen blijven gebruiken.

Hoe komen wij aan uw e-mailadres?

U bent klant van Liander. Wij zijn de netbeheerder in uw regio. Wij hebben in het verleden contact met u gehad in verband met uw energie-aansluiting. We hebben toen via e-mail met elkaar gecommuniceerd of u heeft uw e-mailadres achtergelaten.

Ik twijfel of de e-mail wel echt van Liander afkomstig is. Vanuit welke e-mailadressen verstuurt Liander haar e-mails?

Liander gebruikt e-mailadressen die eindigen op de volgende domeinen:

alliander.com
liander.nl
e.liander.nl
kcmsurvey.com (voor onze klanttevredenheidsonderzoeken)

Wat als ik niet akkoord ben?

Dan blijft u van ons informatie ontvangen per gewone post.

  • Was dit artikel nuttig?