Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom! Deze website gebruikt alleen functionele en analytischecookies.

Liander Service

Hoe verwijder ik mijn aansluiting?

U vraagt een verwijdering van uw aansluiting aan via www.mijnaansluiting.nl. De werkzaamheden van Liander bestaan uit het weghalen van de meter, de aansluitkast en de kabel in de grond.

Hoe verwijder ik mijn aansluiting?

Verwijderen van uw aansluiting vraagt u aan op mijnaansluiting.nl. De werkzaamheden van Liander bestaan uit het weghalen van de meter, de aansluitkast en de kabel in de grond.

Reguliere verwijdering

Het gaat meestal om een reguliere verwijdering. De verwijderingskosten voor de elektriciteitsaansluiting vindt u in onze tarieventabel. Vanaf 2 maart 2021 worden de kosten voor het definitief verwijderen van de gasaansluiting, op verzoek van de klant, (tijdelijk) volledig vergoed. 

Versnelde verwijdering (voorheen "spoedsloop")

Een aanvraag voor versneld verwijderen doet u als er sprake is van een calamiteit en het noodzakelijk is dat we een aansluiting binnen 10 werkdagen verwijderen. Deze aanvraag verloopt, net zoals een reguliere verwijdering, via mijnaansluiting.nl. U betaalt een toeslag bovenop de reguliere kosten. Wilt u de gasaansluiting versneld definitief laten verwijderen? Dan betaalt u alleen de toeslag. 

 

  • Was dit artikel nuttig?