Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom! Deze website gebruikt alleen functionele en analytischecookies.

Liander Service

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Roadmap 2024 en verder

Wij zijn als eXtended Reality Team altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen het bedrijf. Nieuwe onderwerpen die we vanuit de business krijgen zullen steeds verder uitgewerkt worden zodat ze daadwerkelijk opgepakt en ingepland kunnen worden in de volgende PI. Om inzicht te geven in wat er voor ons op de planning staat hebben wij een Miro bord waarop bijgehouden wordt wat er opgepakt gaat worden in de nabije toekomst. 

Planning Q1 2024

Roadmap

 

Sprint Reviews

Aan het eind van elke sprint laten wij zien wat we opgeleverd hebben. Hiervan wordt vaak beeldmateriaal gemaakt en zijn er ook altijd slides beschikbaar. Kijk hiervoor in Sharepoint: Sprint reviews

Demo’s

Er worden regelmatig HoloLens experiences gegeven om op die manier mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van de applicaties die wij ontwikkeld hebben en te inspireren voor nieuwe features. Hieronder is een video van zo'n exerpience.

Binnen onze sharepoint folder zijn alle sprint reviews terug te vinden. Om een beeld te geven van wat wij in zo'n review laten zien staat hieronder een video van een recente review. 

 

  • Was dit artikel nuttig?